Beverage Manager
Mercure Danang French Village Bana Hills
Da Nang, Central, Vietnam
31 ngày trước

English

Essential and optional requirements

Key tasks

Assist the Director of F&B to manage the beverage operations of the hotel to ensure the achievement of high standard quality of beverage product, guest services, employee satisfaction and achievement of departmental revenue and profit goals.

Adhere to local regulations concerning FSMS / HACCP, health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures

Mercure and its people

Hotels with individuality, passion for service and committed to quality and guest satisfaction.

Join a team of warm and friendly professionals who will share their love for hospitality.

Ứng tuyển
Ứng tuyển
Email của tôi
Bằng cách nhấp vào "Tiếp tục", tôi đồng ý với neuvoo để xử lý dữ liệu của tôi và gửi cho tôi thông báo qua email, như được nêu chi tiết trong Chính sách bảo mật của neuvoo. Tôi có thể rút lại sự đồng ý của tôi hoặc hủy đăng ký bất cứ lúc nào.
Tiếp tục
Mẫu đăng ký