Food & Beverage Manager
Accor Hotels
Ba Ria - Vung Tau, South, Vietnam
4 ngày trước

Key tasks

To be responsible for the daily management of the restaurant, ensuring that the highest standards of food & beverage service is provided to the guests.

Plans, organizes and direct the overall F&B operation, administration, marketing and promotion of the outlet, and is responsible and accountable for its profitability and revenue generation

Improves the department's results by increasing sales and the productivity of F&B points of sale

Mercure and its people

Hotels with individuality, passion for service and committed to quality and guest satisfaction.

Join a team of warm and friendly professionals who will share their love for hospitality.

Nộp đơn
Email của tôi
Bằng cách nhấp vào "Tiếp tục", tôi đồng ý với neuvoo để xử lý dữ liệu của tôi và gửi cho tôi thông báo qua email, như được nêu chi tiết trong Chính sách bảo mật của neuvoo. Tôi có thể rút lại sự đồng ý của tôi hoặc hủy đăng ký bất cứ lúc nào.
Tiếp tục
Mẫu đăng ký