Business Developer
Eurofins
Ho Chi Minh City, Vietnam
2 ngày trước

ENGLISH

Eurofins Scientific is an international life sciences company, which provides a unique range of analytical testing services to clients across multiple industries.

The Group believes it is the world leader in food, environment, pharmaceutical and cosmetics products testing and in agroscience CRO services.

It is also one of the global independent market leaders in certain testing and laboratory services for genomics, discovery pharmacology, forensics, CDMO, advanced material sciences and for supporting clinical studies.

In addition, Eurofins is one of the leading global emerging players in specialty clinical diagnostic testing.

In 2018, Eurofins generated 4.2 billion Euro proforma turnover in 800 laboratories across 47 countries, employing about 45.000 staff.

LOCAL LANGUAGE

Eurofins Scientific là một công ty quốc tế chuyên về khoa học phục vụ đời sống, cung cấp các dịch vụ kiểm nghiệm và phân tích độc đáo cho khách hàng ở nhiều ngành nghề khác nhau.

Tập đoàn chúng tôi là công ty hàng đầu thế giới về kiểm nghiệm các sản phẩm thực phẩm, môi trường, dược phẩm, mỹ phẩm và nông nghiệp.

Chúng tôi cũng là một trong những công ty dẫn đầu thị trường toàn cầu trong một số dịch vụ xét nghiệm cho hệ gen, pháp y, phát triển thuốc chữa bệnh, khoa học vật liệu tiên tiến, hỗ trợ nghiên cứu và chẩn đoán lâm sàng.

Năm 2018, Eurofins đạt doanh thu 4.2 tỷ Euro tại 800 phòng thí nghiệm trên 47 quốc gia với tổng cộng khoảng 45.000 nhân viên.

Tại Việt Nam, tập đoàn Eurofins hiện cung cấp các mảng dịch vụ chính như sau :

 • Eurofins Sắc Ký Hải Đăng : Chuyên cung cấp các dịch vụ Kiểm nghiệm thực phẩm, Quan trắc môi trường và Giám định.
 • Eurofins Consumer Product Testing Việt Nam : chuyên cung cấp các dịch vụ kiểm nghiệm hàng tiêu dùng như các mặt hàng may mặc, đồ gỗ, đồ chơi, giày dép...
 • Eurofins AQM : chuyên cung cấp dịch vụ Giám định.
 • Your Mission :

 • To identify and develop new customers, working alongside the sales support team
 • Negotiate and successfully close sales opportunities
 • To meet and exceed agreed sales targets
 • Qualifications

  We are looking for a talented Business Developer! We’re not interested in degrees, the only thing we are looking for is talent! We are looking for people who are business savvy and who recognize opportunities and are able to transfer these into deals.

  We will provide you with the coaching and training to transform you into an even better developer that will take our software to the next level!

  Your Profile :

 • You have + / - 3 year of experience as a business developer
 • Fluent in English
 • Confident and strong personality who can work autonomously but understands the importance of working in a team
 • Additional Information

  All your information will be kept confidential according to privacy policy.

  Videos To Watch

  Nộp đơn
  Thêm vào ưa thích
  Loại bỏ khỏi mục ưa thích
  Nộp đơn
  Email của tôi
  Bằng cách nhấp vào "Tiếp tục", tôi đồng ý với neuvoo để xử lý dữ liệu của tôi và gửi cho tôi thông báo qua email, như được nêu chi tiết trong Chính sách bảo mật của neuvoo. Tôi có thể rút lại sự đồng ý của tôi hoặc hủy đăng ký bất cứ lúc nào.
  Tiếp tục
  Mẫu đăng ký