Sr Technical Architect (PHP/.Net/Java)
ITviec Ltd
Hồ Chí Minh, Việt Nam
2 ngày trước
source : ITviec Ltd

Sanisphere

Sanisphere provides Information Solutions , Consulting and Market Research services to the pharmaceutical industry in emerging markets .

Since 2005, Sanisphere serves all major international pharmaceutical companies across Africa and Asia . POP (Pharmacies Observation Post) is Sanisphere’s main service.

POP is available in 18 countries in Asia and Africa : Algeria, Cambodia, Cameroon, DR Congo, Ethiopia, Ghana, India, Indonesia, Ivory Coast, Kenya, Nigeria, Morocco, Senegal, Tanzania, Thailand, Tunisia, Uganda, Vietnam.

Sanisphere provides Information Solutions, Consulting and Market Research services to the pharmaceutical industry in emerging markets.

Since 2005, Sanisphere serves all major international pharmaceutical companies across Africa and Asia (company description in appendix).

Nộp đơn
Thêm vào ưa thích
Loại bỏ khỏi mục ưa thích
Nộp đơn
Email của tôi
Bằng cách nhấp vào "Tiếp tục", tôi đồng ý với neuvoo để xử lý dữ liệu của tôi và gửi cho tôi thông báo qua email, như được nêu chi tiết trong Chính sách bảo mật của neuvoo. Tôi có thể rút lại sự đồng ý của tôi hoặc hủy đăng ký bất cứ lúc nào.
Tiếp tục
Mẫu đăng ký