Canteen Chef de Partie
Accor Hotels
Phu Quoc, South, Vietnam
5 ngày trước

Key tasks

  • Preparation and cooking of menu items as directed by the Manager
  • Contribute to the development and planning of menus, including future food trends and be passionate about developing new styles of service and concepts in the location
  • Carry out the smooth and efficient running of your section as appropriate
  • Nộp đơn
    Thêm vào ưa thích
    Loại bỏ khỏi mục ưa thích
    Nộp đơn
    Email của tôi
    Bằng cách nhấp vào "Tiếp tục", tôi đồng ý với neuvoo để xử lý dữ liệu của tôi và gửi cho tôi thông báo qua email, như được nêu chi tiết trong Chính sách bảo mật của neuvoo. Tôi có thể rút lại sự đồng ý của tôi hoặc hủy đăng ký bất cứ lúc nào.
    Tiếp tục
    Mẫu đăng ký