Technician Moen
Jones Lang LaSalle
Ho Chi Minh City, Vietnam
3 ngày trước

Nội dung công việc

 • Thực hiện các chỉ dẫn / chỉ đạo của Trưởng ca trong việc vận hành, sửa chữa, bảo trì các thiết bị kỹ thuật của Tòa nhà;
 • Thực hiện việc kiểm tra định kỳ cũng như đột xuất toàn bộ hệ thống kỹ thuật của Tòa nhà theo chỉ đạo của Trưởng ca. Báo cáo ngay lập tức cho Trưởng ca các hiện tượng / sự cố bất thường để có sự chỉ đạo / hướng dẫn trong việc xử lý / khắc phục các sự cố này một cách hiệu quả.
 • Là một thành viên của đội PCCC cơ sở trong ca làm việc;
 • Sẵn sàng có mặt trong trường hợp khẩn cấp và giải quyết các vấn đề bảo trì trong thời gian sớm nhất;
 • Luôn thực hành tiết kiệm khi vận hành các loại máy móc thiết bị hoặc khuyến nghị các phương pháp giúp tiết kiệm cho cấp quản lý;
 • Các công việc khác theo yêu cầu của Trưởng ca Kỹ thuật.
 • Yêu cầu kỹ năng- kinh nghiệm

 • Tốt nghiệp các trường kỹ thuật
 • Có kinh nghiệm trong các Tòa nhà
 • Có khả năng giải quyết các nhiệm vụ về cơ- điện một cách hiệu quả trong phạm vi công việc của mình.
 • JLL Privacy Notice

  Jones Lang LaSalle (JLL), together with its subsidiaries and affiliates, is a leading global provider of real estate and investment management services.

  We take our responsibility to protect the personal information provided to us seriously. Generally the personal information we collect from you are for the purposes of processing in connection with JLL’s recruitment process.

  We endeavour to keep your personal information secure with appropriate level of security and keep for as long as we need it for legitimate business or legal reasons.

  We will then delete it safely and securely.

  For more information about how JLL processes your personal data, please view our Candidate Privacy Statement.

  For additional details please see our career site pages for each country.

  For employees in the United States, please see a fully copy of our Equal Employment Opportunity and Affirmative Action policy here.

  Jones Lang LaSalle ( JLL ) is an Equal Opportunity Employer and is committed to working with and providing reasonable accommodations to individuals with disabilities.

  If you need a reasonable accommodation because of a disability for any part of the employment process including the online application and / or overall selection process you may email us at Accommodation.

  Reques am.jl..com. This email is only to request an accommodation. Please direct any other general recruiting inquiries to our Contact Us page >

  I want to work for JLL.

  Nộp đơn
  Thêm vào ưa thích
  Loại bỏ khỏi mục ưa thích
  Nộp đơn
  Email của tôi
  Bằng cách nhấp vào "Tiếp tục", tôi đồng ý với neuvoo để xử lý dữ liệu của tôi và gửi cho tôi thông báo qua email, như được nêu chi tiết trong Chính sách bảo mật của neuvoo. Tôi có thể rút lại sự đồng ý của tôi hoặc hủy đăng ký bất cứ lúc nào.
  Tiếp tục
  Mẫu đăng ký