Sous Chef
Accor
Movenpick Resort Waverly Phu Quoc, Vietnam
4 ngày trước

Skills

Level of Education Vocational education Areas of study Cooking Professional experiences 1 to 2 years Languages essential Vietnamese

English

Essential and optional requirements

Formal Culinary Training, Previous Restaurant Experience, Extensive Food and Beverage Knowledge, Restaurant Industry Knowledge, Strong Organizational Skills, Attention to Detail, Knowledge of Restaurant Regulations, Leadership, Management, Positivity, Ability to Work Under Pressure, Self-Motivated, Creative Problem-Solving Skills, Strong Verbal and Written Communication Skills, Exceptional Customer-Service Skills

Nộp đơn
Thêm vào ưa thích
Loại bỏ khỏi mục ưa thích
Nộp đơn
Email của tôi
Bằng cách nhấp vào "Tiếp tục", tôi đồng ý với neuvoo để xử lý dữ liệu của tôi và gửi cho tôi thông báo qua email, như được nêu chi tiết trong Chính sách bảo mật của neuvoo. Tôi có thể rút lại sự đồng ý của tôi hoặc hủy đăng ký bất cứ lúc nào.
Tiếp tục
Mẫu đăng ký