Restaurant Manager
Cổ Phần Dịch Vụ Hàng Không Sân Bay Tân Sơn Nhất
Hồ Chí Minh, Vietnam
4 ngày trước
source : CareerBuilder

Mô tả Công việc

  • Establish Food & Beverage SOPs (standard operating procedures) and keep all F&B job descriptions current
  • Drive and develop innovative F&B Business concepts, promotions, and menus; design and plan menus with the Executive Chef and propose pricing to the Board of Directors.
  • Involve in planning both external and internal marketing promotion activities and develop brand strategies to enhance awareness and recall.
  • Prepare annual budgets and administer in a fiscally responsible manner
  • Analyze and implement effective control of food, beverage, labor and operating expenses throughout the F&B division
  • Offers a strategic point of view by continuously developing the F&B services and incorporating it into every phase of the guest experience
  • Yêu Cầu Công Việc

  • Previous Food & Beverage experience in a senior leadership role required
  • Strong interpersonal and problem solving abilities
  • Highly responsible & reliable
  • Ability to work well under pressure in a fast paced environment
  • Ability to work cohesively as part of a team
  • Thông tin khác

  • Hình thức : Nhân viên chính thức
  • Nộp đơn
    Thêm vào ưa thích
    Loại bỏ khỏi mục ưa thích
    Nộp đơn
    Email của tôi
    Bằng cách nhấp vào "Tiếp tục", tôi đồng ý với neuvoo để xử lý dữ liệu của tôi và gửi cho tôi thông báo qua email, như được nêu chi tiết trong Chính sách bảo mật của neuvoo. Tôi có thể rút lại sự đồng ý của tôi hoặc hủy đăng ký bất cứ lúc nào.
    Tiếp tục
    Mẫu đăng ký