Outlet Manager
Accor Hotels
Phu Quoc, South, Vietnam
2 ngày trước

Key tasks

Monitoring the kitchen for cleanliness and adherence to food and drink safety laws

Hiring kitchen staff and performing regular performance reviews

Strategizing with top management about new dining options and programs

Helping cook and serve meals and beverages when necessary

Forecasting demand to appropriately schedule food service employees and to order inventory

Arranging departmental meetings to communicate key information

Designing customer surveys and menu items

Managing costs to increase the profitability of the food and beverage outlets of the hotel

Nộp đơn
Thêm vào ưa thích
Loại bỏ khỏi mục ưa thích
Nộp đơn
Email của tôi
Bằng cách nhấp vào "Tiếp tục", tôi đồng ý với neuvoo để xử lý dữ liệu của tôi và gửi cho tôi thông báo qua email, như được nêu chi tiết trong Chính sách bảo mật của neuvoo. Tôi có thể rút lại sự đồng ý của tôi hoặc hủy đăng ký bất cứ lúc nào.
Tiếp tục
Mẫu đăng ký