Chef (Japanese Cuisine)
MGALLERY
Hai Phong City, Haiphong, Vietnam
4 ngày trước

JOB DESCRIPTION Job Description

  • Collaborate with kitchen management on menu items
  • Attend all staff meetings
  • Prep kitchen before meal times
  • Prepare menu items as ordered
  • Ensure proper preparation of all food to be served
  • Work Experience

  • Leadership skills
  • Ability to remain calm and undertake various tasks
  • Excellent time management abilities
  • Up-to-date knowledge of cooking techniques and recipes
  • Familiarity with sanitation regulations
  • Benefits

  • Employee benefit card offering discounted rates in Accor Hotels worldwide.
  • Develop your talent through learning programs by Academy Accor.
  • Opportunity to grow within your property and across the world!
  • Ability to contribute to local community and make a difference through our Corporate Social Responsibility activities, like Planet 21.
  • Báo cáo công việc này
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Nộp đơn
    Email của tôi
    Bằng cách nhấp vào "Tiếp tục", tôi đồng ý với neuvoo để xử lý dữ liệu của tôi và gửi cho tôi thông báo qua email, như được nêu chi tiết trong Chính sách bảo mật của neuvoo. Tôi có thể rút lại sự đồng ý của tôi hoặc hủy đăng ký bất cứ lúc nào.
    Tiếp tục
    Mẫu đăng ký