Designer & Editor
Ninja Van
Ho Chi Minh City, Vietnam
6 ngày trước

Ninja Van is a tech-enabled logistics company on a mission to provide hassle-free delivery services for businesses of all sizes across Southeast Asia.

Launched in 2014, we started operations in Singapore and have become the region's largest and fastest growing last-mile logistics company, partnering with over 35,000 merchants and delivering more than 1,000 parcels every minute across six countries.

At our core, we are a technology company that is disrupting a massive industry with cutting-edge software and operational concepts.

Powered by algorithm-based optimisation, dynamic routing, end-to-end tracking and a data-driven approach, we provide best-of-class delivery services that delight both the shippers and end customers.

But we are just getting started! We have much room for improvement and many ideas that will further shape the industry.- Thiết kế và lên nội dung cho vận hành khi có các mục tiêu mới cần được triển khai.

 • Kết hợp với Training lên nội dung cho bài đào tạo.- Kết hợp với truyền thông đưa ra hình ảnh và nội dung thích hợp, thu hút và nêu bật được vấn đề đang cần truyền tải- Chịu trách nhiệm cho các phạm vi công việc liên quan đến thiết kế như : bộ nhận diện thương hiệu, sáng tạo logo, Key Visual, các ấn phẩm offline, online, - Tham gia đóng góp ý tưởng, phát triển thông điệp truyền tải chính cho dự án - Cập nhật thường xuyên các xu hướng thiết kế trong và ngoài nước để các sản phẩm thiết kế đạt được tính hiệu quả cao nhất - Và một số công việc khác khi có yêu cầu.
 • Thời gian làm việc : 10h - 18h- Địa điểm làm ivejec : 117 / 2D1 Hồ Văn Long, P. Tân Tạo, Quận Bình Tân, Tp HCM
 • Requirements

 • Tốt nghiệp Cao đẳng, chứng chỉ chuyển ngành thiết kế, thiết kế đồ họa hoặc các chuyên ngành liên quan.
 • Có ít nhất 1 năm kinh nghiệm ở vị trí tương đương
 • Thành thạo một trong các phần mềm thiết kế : Photoshop, Illustrator, corel.
 • Chăm chỉ, sáng tạo và có trách nhiệm trong công việc
 • Năng động, có trách nhiệm, năng lượng cao
 • Competitive income compared to the marketTết bonus, KPIs bonusPaid social insurance based on full salary12 days annual leave, 5 days sick leave (with full salary)Year-End Party, annual Townhall CeremonyAnnual company tripAttractive team-building activities, regular internal activitiesProvide laptop for employees

  Báo cáo công việc này
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Nộp đơn
  Email của tôi
  Bằng cách nhấp vào "Tiếp tục", tôi đồng ý với neuvoo để xử lý dữ liệu của tôi và gửi cho tôi thông báo qua email, như được nêu chi tiết trong Chính sách bảo mật của neuvoo. Tôi có thể rút lại sự đồng ý của tôi hoặc hủy đăng ký bất cứ lúc nào.
  Tiếp tục
  Mẫu đăng ký